Huis verbouwen in Benthuizen

Heeft u een klemmende deur of wilt u het huis verbouwen? Voor verbouw en onderhoud aan uw woning bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. Op deze pagina leest u de mogelijkheden van Gräper BV.

Contact

Verbouwwerkzaamheden

Gräper BV is beschikbaar voor al uw aan- en verbouwwerkzaamheden. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over uw verbouwing. Over het algemeen zijn veel verbouwingen vergunningsvrij. Heeft u toch een bouwvergunning nodig? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Net als het tekenwerk en de constructieberekening. Hieronder staat een overzicht van de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren.

Algehele Verbouwing

We hebben - voornamelijk in Den Haag - al vele panden geheel verbouwd. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot traditioneel herenhuis verbouwd tot meerdere moderne appartementen. In de galerij ziet u een voorbeeld wat een transformatie een algehele verbouwing kan geven.

Dakkapel of dakopbouw

Een dakkapel biedt veel mogelijkheden voor uw woning. U creëert een extra dimensie in uw slaapkamer, studeerkamer of hobbykamer. Een dakopbouw creëert een hele etage erbij. Er zijn vele verschillende dakkapellen en dak opbouwen al door ons gezet. Van hoge kwaliteit. Iets waar we trots op zijn.

Aanbouw

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? Neem contact op met Gräper BV. Als specialist in het plaatsen van aanbouwen weten wij precies waar u aan toe bent. Of het nu gaat om uw woonkamer of keuken, we hebben de oplossing voor uw klus.

Onderhoudswerkzaamheden

Naast verbouwingsklussen bent u bij ons ook welkom voor onderhoud aan uw woning. We renoveren en restaureren uw volledige huis zonder enige problemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via 079 - 331 39 62.

Dakrenovatie

Gräper BV is specialist in het renoveren van uw oude dak of het onderhouden van uw nieuwe dakbedekking. We zorgen ervoor dat uw dak binnen enkele dagen weer waterdicht is zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis.

Gevelonderhoud

U vindt bij ons al uw gevelonderhoud onder één dak. Of het nu gaat om esthetisch of technisch onderhoud, we staan altijd voor u klaar. Een mooie, schone gevel is namelijk het visitekaartje voor uw huis of bedrijf. Daarnaast zorgt een goed onderhouden gevel voor een langere levensduur van uw voegwerk, kozijnen en bouwmaterialen. Neemt u eens een kijkje in de galerij voor een volledige transformatie van een gevel, zeer fraai en inspirerend eindresultaat.