Uw eigen type nieuwbouwhuis in de regio Benthuizen

U kunt bij Gräper BV terecht voor al uw nieuwbouwprojecten. We realiseren nieuwbouwpanden in veel verschillende stijlen die passen bij de wensen en eisen van onze klanten. Elke type huis heeft zijn eigen charmes en uitdagingen. Maak kennis met onze nieuwbouwstijlen en vind het type huis dat bij u past.

Contact

Een huis in uw stijl

Van een klassiek tot modern. Gräper BV is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen en panden van alle soorten.
Iedere mens is uniek en zo ook iedere woning. Maatwerk is wat wij leveren en waar wij voor staan.

Bekijk hieronder een greep van onze nieuwbouwprojecten en diensten.


Klassieke huizen

Wilt u een nieuwbouwhuis laten bouwen in een klassieke stijl? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Klassieke huizen zijn qua uitstraling warm en gezellig. Gräper BV heeft genoeg kennis en ervaring in huis om uw pand te bouwen in een klassieke stijl. We regelen alle details zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.
Hieronder ziet u een overzicht van projecten die wij reeds voltooid hebben.

Moderne huizen

Gräper BV is gespecialiseerd in het bouwen van moderne, exclusieve nieuwbouwwoningen. We adviseren u graag over het ontwerp van uw moderne huis en welke materialen het beste passen bij dit ontwerp.
Hieronder ziet u een overzicht van reeds voltooide projecten.

Bedrijfspanden

Wij hebben reeds vele bedrijfspanden gebouwd. Veel agrarische schuren maar ook de bouw van bijvoorbeeld kantoren en een ijssalon.
Hieronder ziet u een overzicht van bedrijfspanden die wij reeds gebouwd hebben.

Duurzame huizen

Bij Gräper BV dragen wij graag ons steentje bij aan het milieu. Dit is de reden dat ons bedrijf FSC-gecertificeerd is. We kunnen werken met duurzaam verkregen hout en daarnaast zorgen we ervoor dat onze huizen qua duurzaamheid optimaal presteren. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door middel van energiebesparing door isolatie en warmtepompen verdient u uw investering binnen de kortste keren terug.