Kozijnen vervangen vanuit Benthuizen

In onze werkplaats maken we de meest uiteenlopende kozijnen. Ronde kozijnen, roedeverdelingen, kozijnen voor draai-kiepramen, alles is mogelijk. We gebruiken voor onze kozijnen topkwaliteit hardhout. Onze kozijnen staan daardoor bekend als zeer degelijk. We kunnen ook uw kunststof kozijnen leveren en monteren. We hebben hiervoor onze vaste leveranciers waarvan we weten dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Contact

De kozijnen van Gräper BV

De productie van onze houten kozijnen vindt plaats in onze betrouwbare werkplaats. Hier richten wij ons op verschillende soorten kozijnen. Hieronder worden de kozijnen die wij vervaardigen kort toegelicht.

Erkerkozijnen

Erkerkozijnen zorgen voor een zeer karakteristieke uitstraling van uw woning. Deze kozijnen leveren ook binnenshuis een belangrijke bijdrage aan de sfeer en ruimtebeleving van de woning. De productie van erkerkozijnen gebeurt altijd via advies op maat.

Kunststeen onderdorpels

De meest kwetsbare plekken bij hardhouten kozijnen blijven de onderdorpels in het straatwerk, hier kan het hout eerder gaan rotten. Om dit te voorkomen gebruiken we kozijnen die zijn uitgevoerd met Holonite Premax onderdorpels. Dit zijn kunststeen onderdorpels die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Door het toepassen van kunststeen onderdorpels bij kozijnen die met de onderdorpel in het straatwerk staan, bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw kozijnen. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Gevelkozijnen

Ook onze gevelkozijnen komen uit onze eigen werkplaats. De kozijnen worden over het algemeen uitgevoerd in dark red meranti. De beglazing is zonwerend hr+++ en de panelen komen van het merk Trespa. Op deze manier kunnen we de kwaliteit garanderen.