Verbouw

Aannemingsbedrijf Gräper BV  voor al uw aan- en verbouw werkzaamheden.

  • Aanbouw
  • Dakkapel
  • Dakopbouw
  • Overige verbouwingswerkzaamheden

Tegenwoordig zijn veel van bovenstaande verbouwingen vergunningsvrij. Heeft u toch een bouwvergunning nodig, dan kunnen wij voor u zowel het tekenwerk als de vergunning compleet verzorgen.

Voor kleine verbouwingswerkzaamheden zowel binnen als buiten kunt u ook gewoon bij ons terecht.

Renovatie Veldschuur naar Oranjerie

Volledig slopen en nieuw bouwen is zeker niet altijd nodig. Wij hebben voor deze klant de bestaande veldschuur (die zeker wel een opknapbeurt kon gebruiken, zie eerste foto) omgebouwd tot Oranjerie. Door de karakteristieke oude muur en fundering te laten staan en te combineren met de nieuwe kozijnen en zwarte potdekselen hebben we weer een mooi geheel er van weten te maken. Dit is kostenbesparend geweest en tevens heeft het de nieuwe oranjerie extra karakter gegeven door de bestaande constructie te behouden.

Aanbouw Berkel en Rodenrijs 2016

Aanbouw door ons geplaatst in 2016. Aanbouw dient als bijkeuken. Toegepaste materialen onderhoudsarm uitgevoerd door middel van rockpanel boeidelen en eternit gevelbekleding. Hieronder wat foto's van het eindresultaat.

Aanbouw woning Voorburg 2015

Wij hebben bij deze woning een aanbouw geplaatst waardoor er een extra tuinkamer en nieuwe tuinberging gerealiseerd zijn. Tevens is intern de keuken verplaatst. In deze galerij enkele foto's van het eindresultaat.

Vergroten Woning Wassenaar

Vergroten/verbouwen van een woning in Wassenaar, dit project hebben wij in 2014 opgeleverd. Wij hebben bij dit project een aanbouw aan de woning gezet en de kapconstructie verlengt geheel in stijl van de woning.

2 Dakkapellen Zoeterwoude

Hierbij een aantal afbeeldingen van 2 dakkapellen die wij in 2013 geplaatst hebben. (voor en achter) Omdat deze dakkapellen niet vergunningsvrij waren hebben wij voor de klant ook het tekenwerk en de bouwvergunning verzorgd. De dakkapellen zijn zeer onderhoudsvriendelijk uitgevoerd met kunststof kozijnen en trespa plaatbekleding.

Dakkapellen

Enkele voorbeelden van dakkapellen waaraan wij gewerkt hebben. Voor een nieuwe dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakopbouwen

Ook dakopbouwen plaatsen wij regelmatig. Hieronder enkele afbeeldingen.

Trespa Gevelbeplating

Gehele vernieuwing van gevel bedrijfspand door middel van een hout skelet buitengevel voorzien van trespa gevelbeplating. Tevens hebben wij voor dit project onze eigen houten kozijnen gebruikt. Dit project hebben wij uitgevoerd in onderaanneming van Bouwbedrijf Gebr. Huurman.

Aanbouw

In deze gallerij afbeeldingen van aanbouwen die wij gerealiseerd hebben.