Onderhoud

Gräper BV renoveert en restaureert!

Klik hier voor een impressie van voor- en na restauratie door Gräper BV.
Van een klemmende deur, verrotte boeidelen, tot een volledige restauratie van uw woning, wij voeren een breed spectrum van onderhoudsdiensten uit.

 

Renovatie woning Den Haag

In deze galerij afbeeldingen van een woning in Den Haag die wij in 2015 gerenoveerd hebben. We hebben bij deze woning aan de achtergevel en de eerste verdieping totaal gerenoveerd.

Renovatie Woonhuis Benthuizen

Renovatie project wij hebben bij deze woning het dak geisoleerd, nieuwe dakpannen, nieuwe goten (zink), gevelmetselwerk gereinigd en opnieuw gevoegd.

Renovatie Dak Boerderij Hazerswoude- Rijndijk

Hierbij Enkele afbeeldingen van een Renovatie project die wij in 2013 uitgevoerd hebben. Het ging hierbij om het vervangen van de bestaande (doorgezakte) dakconstructie. De werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben: Nieuwe dakconstructie met houten spanten in oude stijl, Geisoleerde dakplaten en pannendak aangebracht, Nieuwe dakgoten, Zoldervloer voorzien van nieuwe beplating, Achtergevel gerenoveerd, Nieuwe dekstukken en sierstukken voorgevel in oude stijl. De foto reeks begint met een foto's van de oude situatie gevolgd door foto's van de nieuwe situatie.