Kozijnen

Gräper BV voor al uw kozijnen!

In onze werkplaats maken wij de meest uiteenlopende kozijnen. Ronde ramen, roedeverdelingen, draaikiep, alles is mogelijk.

Wij gebruiken voor onze kozijnen topkwaliteit hardhout zoals meranti en merbau. Onze kozijnen staan daardoor ook bekend als zeer degelijk. Wij kunnen ook uw kunststof kozijnen leveren en monteren. Wij hebben hiervoor onze vaste leveranciers waarvan wij weten dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Kunststeen onderdorpels.

De kwetsbare plek bij hardhouten kozijnen blijven de onderdorpels in het straatwerk, hier kan het hout eerder gaan rotten. Wij hebben deze kozijnen uitgevoerd met Holonite Premax onderdorpels, dit zijn kunststeen onderdorpels en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Door het toepassen van kunststeen onderdorpels bij kozijnen die met de onderdorpel in het straatwerk staan bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw kozijnen. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden

Kozijnen productie

Enkele impressies van de productie van houten kozijnen in onze werkplaats.

Erker kozijn plaatsen

Enkele afbeeldingen van het vervangen van een erker kozijn, dit kozijn is uiteraard in onze eigen werkplaats geproduceerd.

Boomstammen trap

In de deze gallerij afbeeldingen van een eiken "boomstammen trap" die wij gemaakt hebben, opgesteld in onze werkplaats. De trap is uitgevoerd in kwart ronde eiken stammen, de stammen zijn grof geschilt om het robuuste karakter van de trap te behouden.

Gevelkozijnen bedrijfspand

Hierbij enkele afbeeldingen, van grote aan de onderzijde schuine gevelkozijnen die wij vervangen hebben bij een bedrijfspand. Kozijnen uiteraard uit eigen werkplaats, kozijnhout uitgevoerd in dark red meranti, beglazing zonwerend hr++, panelen trespa.